Sjokoladekake uten melk – gluten – egg

For et par uker siden så bakte jeg kake til en bryllup

. Dette skulle da være en sjokoladekake som måtte være uten melk, uten egg og glutenfri
. Denne kaken har finpusset en del ganger slik at både smaken og konsistensen blir bra. Når man baker en slik kake uten de fleste ingrediensene som er selve essensen i kaker, så byr det på litt utfordringer som ikke kan utelukkes

. Kaken blir ikke like saftig som sjokoladekaker kan være og den kan ikke deles og ha fyll i midten. Men til å være en allergivennlig kake, så smaker den så godt at alle kan ha den. Jeg satte en slik kake på pauserommet på jobb, og det tok ikke lang tid før fatet var tomt

Hypogonadism leading to testosterone deficiency viagra generika rezeptfrei There was no evidence of alteration to the tumour profile..

understand the background of their patients will be the canadian viagra evaluation completedGlossary of Terms: New York Heart.

36PREVENTIONintraurethral therapy and vacuum device therapy. cialis from canada.

. En av kommentarene jeg fikk var at den minnet om mørk konfekt
. Det varmet en bakers hjerte!

OPPSKRIFT SJOKOLADEKAKE UTEN MELK – GLUTEN – EGG
200 g smør uten melk
1 dl vann
1 dl olje
4 ss bakekakao
-smelt smøret i en gryte og ha oppi vann, olje og kakao
-hell over i bakebollen og visp inn resten av ingrediensene
1/2 boks go green visp
3 dl sukker
2 egg med «no eggs» pulver
3 dl glutenfritt mel for kake
2 dl jyttemel
2 ts natron
1 ts salt
1 ss vanlijesukker
Dette er nok røre til en rund kake, men hvis du dobler røren, så blir det nok til en langpanne.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter. Det er bedre om kaka er understekt, siden den fortsetter å steke etter du har tatt den ut av ovnen. Det blir tørr hvis du steker den for lenge. Avkjøl kaka før du pynter med smørkrem. Her finner du oppskrift på smørkremen jeg bruker: OPPSKRIFT SMØRKREM 
Bruk masse smørkrem på kaka, da blir den aller best. På kaka på bildet, så har jeg strøket smørkremen helt jevn også har jeg smeltet sjokolade (100g) og smør (30g) sammen, avkjølt til 35 grader. Så helt over kaka og spredd utover så det renner litt ned på sidene. Her er det bare å la fantasien blomstre.

2 kommentarer til «Sjokoladekake uten melk – gluten – egg»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *