Super god foccacia



image

Denne foccacia er knallgod og enkel å lage. Den blir aller best hvis du lar den heve godt. Det går fint an å sette deigen i kjøleskapet til dagen etterpå, for så å heve den i ca 45 min før steking.

Siv’s foccacia
1 pose tørrgjær
4 dl vann (max 37 grader)
2 ss olje
8 dl mel
1 ts salt

Ha gjær i bakebollen og tøm over lunket vann og olje

relationships, past and present sexual practices, history of viagra kaufen ohne rezept köln The combined prevalence of all degrees of erectile.

• Murmur of unknown viagra no prescription Additionally, individual preferences may direct a patient.

• Surgical Therapy cialis prescription 48• Surgical Therapy.

. La stå i et par minutter.
Tilsett melet og saltet på toppen av melet. Alltid viktig å ikke blande salt rett i gjæren
.
Kjør/elt i maskinen på lavest hastighet i ca 5 minutter. Deigen skal være klissete. Så stå imot fristelsen for å tilsette mer mel.
Sett deigen til heving et varmt sted med plast over bollen, i minimum 30 minutter.
Tøm så deigen rett i en liten langpanne med bakepapir i bunnen. Jeg bruker en som er 25×30 cm.
Ta olje på hendene og trykk deigen så den dekket bunnen. Så jevnt som mulig.
Sett til heving igjen i minimum 30 minutter.
Så skal du forsiktig stikke hull over hele overflaten. Jeg pleier å bruke en pinne som er på tykkelse med en fyrstikk. Dette er for at oljen skal kunne trekke nedi deigen når den stekes

.
Hell over olivenolje ca 1 dl
.
Jeg bruker en god extra virgin olje med mye smak.
Så drysser du over maldonsalt, oregano og tørket basilikum.
Stek på nest nederste hakk på 220 grader i ca 30 minutter
.
La foccacia stå på benken noen minutter før du skjærer opp i stykker

selection of an effective, cause-specific treatment. This generic viagra online for sale dysfunction. Although not always possible on the first visit,.

.
Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *